Moje pohľady

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

4:47

18+
A potom prišiel on. V skoré ráno v polovici júna. Od vtedy sa začal svet krútiť inak. 4:47. Zvláštny čas na prvé rande. Hoci s odstupom neviem, či je tento pojem na mieste. Naraz mi stál v kuchyni. Úplne iný, než všetci doposiaľ. S nesmelým úsmevom. So zahanbením v tvári. Krásny vo svojej neistote. Viedli sme neurčitý rozhovor o nedávnych dňoch. Neobvyklé vety a vône, a moje myšlienky sa motali len vôkol jeho neskutočného výzoru. Absolútne ma vzrušoval. Celý. Prvý chlap, čo sa červenal pri pohľade na mňa. Všetko šlo tak plynulo a prirodzene. Nič nebolo cudzie. Chvela som sa pri náhodnom dotyku. Moje telo na neho reagovalo viac, než som bola zvyknutá. Šteklenie v podbrušku, mravčenie v gaťkách. A ja som sa nechala unášať vírom udalostí. Neskôr ma pomiloval. Milovanie. Nie ten zverský živočíšny sex. Celú ma pokryl bozkami a jemne hladkal. Užíval si to ešte viac, než ja. Nežne sa venoval každému kúsku. Bolo priam hmatateľné ako mu voniam a chutím. Taký orál som nezažila. Nevedel sa odtrhnúť ani po mojich opakovaných orgazmoch. Šialené opakujúce sa explózie. Zmetala som sa kdesi na pokraji reality a nevedomia. Predýchavala som točenie izby a hľadala oporný bod. Potom do mňa vnikol. Nečakane. Vyrazil mi dych. Pasoval mi na milimeter. Úplne stvorený pre mňa. Celý čas mi hľadel do očí. A ja som strácala hranice medzi nami. Svetom. Realitou. Uplynuli hodiny. Dlhý čas sme sa nevedeli nabažiť. Toto ma naučil. Ukázal mi silu nehy. Neodolateľnosť dotykov. Pred tým ma to nebavilo. Orgazmy prichádzali za iných podmienok a potrebovala som celkom odlišné podnety. Otvoril mi nový svet. Ďalšie hodiny sme sa stratili v spánku a rozhovoroch. O všetkom a ničom. O nás a svete. Nasledujúce dva dni zostal pri mne. Držal ma aj v spánku. Nevedeli sme sa odtrhnúť a prerušiť to spojenie. ...večer prišiel sex... 3:)

Život | stály odkaz

Komentáre

  1. Zdravím
    Zbieram aj nejaké ženské pohľady na takúto vec že ako dochádza k tomu keď ženu muž zaujma. Pekne napísané, sa mi páči ako dopodrobna si napísala. Ja to celé vidím takto: http://gaaspi.blog.sk/detail-balenie-zien--karma--charizma--vyzarovanie....html
    publikované: 31.12.2013 12:27:46 | autor: Tomáš (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014