Moje pohľady

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Masochistická subka

.
Milujem bolesť. Fyzickú. Paradoxne tú psychickú znášam veľmi zle, ale o tom možno niekedy neskôr. Nedávno som si spomenula, že vlastne od malinka som si spôsobovala rôzne rany, hrýzla sa, do istej miery rezala (relatívne normálne, isto nie do tých rozmerov ako sa to u mladých rozbehlo najmä v dnešnej dobe)..jednoducho ma bolesť vnárala hlbšie do reality a nútila viac žiť, než premýšľať. V dospelosti som si ju spojila najmä so sexom. Hoci nie s prvým priateľom, ktorému som venovala roky. Po ňom prišiel, nazvime ho partner, čo mi krátil trpké porozchodové chvíle. Hranice boli jasne dané a obaja sme vedeli, že z tohto žiadna láska na život a na smrť nebude. Len som načas nemusela myslieť, čo ďalej. Riešila som tu a teraz. Jeho telo. Moje orgazmy. Nijaké komplikácie. Žiadne city. Po počiatočnom spoznávaní som na neho vybehla s mojimi sklonmi k masochizmu. Prežil :) a nejako lightovo sme začali. Najskôr facky, hryzenie, modriny, zväzovanie..až som objavila ďalší termín, subka. Áno, masochistická subka. Toto je to, čo ma odvracalo od myslenia a prinavracalo k čistému bytiu. Len plniť priania. Nemusieť nič. Byť vecou v rukách. Nemyslieť, iba dýchať. Orgazmus za orgazmom. Prežiť krútenie hlavy a sveta. Vystúpiť a klesnúť naraz. V tej dobe si v práci mysleli, že som týraná žena :P modriny akéhokoľvek tvaru a farby (tie viditeľne otlačené ruky s 5 prstami na pažiach mi vyvolávajú úsmev ešte dnes), škrabance, otlačky zubov..naozaj ma stálo kopu úsilia nejak im to vyhovoriť. Jednoducho si partner musel nájsť vhodnejšie a hlavne menej viditeľné miesta na mojom tele a bez ťažkostí sme pokračovali ďalej. Skúšali sme všetky, polohy, miesta, pohyby a znehybnenia, sily, hĺbky a nemohli sme sa nabažiť. Muža ten pocit dominancie pohltí. V tomto vzťahu- nevzťahu som prežila viac ako dva roky. V súčasnosti sme prebehli do modelu čistí priatelia. To je vopred odsúdené na zánik. Obaja sa názorovo rozchádzame a ďalších partnerov si pravdepodobne nestolerujueme, ale úloha bola splnená. Ja som sa našla. On má ďalší zárez. Láskou sme si to priveľmi skomplikovali sami. Nevadí.

Introspekcia | stály odkaz

Komentáre

  1. dobry
    clanok.co znamena,ze si sa nasla?
    publikované: 09.12.2013 14:03:49 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  2. vďaka
    formulácia "že som sa našla", asi nie je veľmi správna...tak dajme tomu, že som našla to, k čomu inklinujem
    publikované: 09.12.2013 17:39:11 | autor: Bale (e-mail, web, autorizovaný)
  3. aha,
    asi rozumiem,myslela som,ze to ma sirsi kontext a hutala som nad moznymi suvislostami...podla zaveru,usudzujem,ze si nad vecou a fandim ti,ze si nasla,k comu inklinujes.nepamatas si,co mohol byt v detstve impuls,aby si si zacala sposobovat rozne rany?
    publikované: 09.12.2013 19:41:09 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Všetko so všetkým súvisi
    a možno som to ani nemyslela tak úzko, ale nebudem sa viac zamotávať.
    A nemám poňatia, aký bol prvotný impulz, tiež by ma to zaujímalo
    publikované: 09.12.2013 20:01:45 | autor: Bale (e-mail, web, autorizovaný)
  5. BALE
    ak si ty spokojná a šťastná, nie je čo riešiť, okolie do toho nič. Len si treba dať pozor, kde je latka únosnosti a kde už nebezpečia.
    Aj ke´d píšeš, že nemáš rada psychickú bolesť, asi to až taká pravda nebude, si dosť silná. Čo tvoja mama, vie o tom, k čomu inklinuješ, čo ťa uspokojuje?
    publikované: 09.12.2013 20:31:15 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  6. vasilisa26,
    psychická sa mi premieta zväčša do fyzickej.. mame som to naznačovala, ale asi to vedieť nepotrebuje ;)
    publikované: 09.12.2013 20:44:08 | autor: Bale (e-mail, web, autorizovaný)
  7. ja myslim,
    ze asi v tom prvotnom impulze bude pes zakopany,ten vytvoril nejaky vzorec,ale vypatrat ho,bude fuska.mozno sa ti to podari,ak si postupne pospominas na situacie,kedy si sa uchylovala k bolesti-uvadzam ako navrh,ked ta to tiez zaujima:-)a dobra otazka od vas,mozno si to dokonca odpozorovala od mamy...
    publikované: 10.12.2013 14:11:59 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  8. ale kdeže,
    mama je úplne iný druh :D
    skôr to bude o sebavedomí, prekonávaní samej seba, strate kontroly, vypnutí myslenia, ochote vyhovieť, chuti vzhliadať, sile okamihu, príchuti čistého bytia..alebo zo všetkého kúsok ;)
    publikované: 10.12.2013 20:34:57 | autor: Bale (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014